Kuinka ilmoitan pentueeni/koirani Springerspanielit ry:n pentu- ja koiravälitykseen?

 

Yleistä

Nämä sivut ovat Springerspanielit ry:n ylläpitämät välityssivut. Lista pyritään päivittämään kahdesti kuukaudessa. Loma-aika voi aiheuttaa poikkeuksia. Saadaksesi pentueesi / pentusi myyntiin näille sivuille sinun tulee olla Springerspanielit ry:n jäsen . Liity jäseneksi. Aikuisten koirien (yli 9kk) osalta ei vaadita yhdistyksen jäsenyyttä.

Yhdistelmän/pentueen ilmoittaminen pentuvälitykseen

Perus rivi-ilmoitus on ilmainen kaikille astutuksen tapahduttua siihen asti, kunnes pentueen syntymästä on kulunut 2kk.

Kaikki yhdistelmät ilmoitetaan näin:

1. Kun astutus on tapahtunut, lähetät astutusilmoituksen allaolevalla nettikaavakkeella .

-Tätä kautta  ilmoitukset kulkevat automaattisesti ko. rodun pentuvälittäjälle ja sitä kautta internet-sivuille pentuvälitykseen.
- Jos pentuetta ei ole ilmoitettu syntyneeksi kun 3kk astutuksesta on kulunut, poistetaan ilmoitus pentuvälityssivulta.

2. Kun pentue on syntynyt ilmoitat sen pentuvälittäjälle samalla kaavakkeella

Voit ilmoittaa pentueestasi myös kirjeitse pentuvälittäjälle:

Yhdistyksen pentuvälittäjät:

Englanninspringerspanielit
Anna Juvonen
040 573 9460 (klo18-21)
kenneljd (at) hotmail.com

Walesinspringerspanielit
Sirpa Etolin
050 413 5225
sirpa.etolin (at) gmail.com

3. Jos haluat ilmaisen perusilmoituksen lisäksi pentueestasi kuvallisen (vanhempien kuvat) koko sivun ilmoituksen, ks. kohta maksullinen ilmoitus

4. Kun/jos haluat ilmoituksesi pois yhd. sivujen pentuvälityksestä aiemmin kuin 2kk kuluttua pentueen syntymästä, esim. kaikki pennut varattu, narttu tyhjä tms, täytä allaoleva rotukohtainen pentueen poisto-kaavake.

5. Ilmoitukset voidaan päivittää 2 kk:n kuluttua pentueen syntymästä ja ilmoitusta voidaan jatkaa kunnes pennut ovat 4 kk:n ikäisiä. Mikäli kasvattaja ei ole ilmoittanut (pentuvälittäjälle) pentuja olevan vielä jäljellä ennen kuin pennut täyttävät 2 kk ilmoitus poistetaan. Samoin voidaan toimia pentujen täyttäessä 4 kk ja 6kk. Samalla voidaan päivittää ilmoitukseen vielä jäljellä oleva pentumäärä , esim. ”jäljellä 1+2”. Ilmoitusta siis päivitetään ainoastaan sen syntyessä, ja pyydettäessä jatkoaikaa. Kasvattajan toivotaan ilmoittavan heti kun koko pentue on myyty että ilmoituksen voi poistaa pentuvälityssivulta. Jos kasvattaja ei ole ilmoittanut jäljellä olevista pennuista pentueen täyttäessä 2kk, 4 kk tai 6 kk ja ilmoitus on ehditty poistaa pentuvälityssivuilta, ei ilmoitusta enää palauteta pentuvälityssivulle muuta kuin maksullisena ilmoituksena. Ks. kohta maksullinen ilmoitus

Pennun (yksittäinen) / aikuisen koiran ilmoittaminen pentuvälitykseen

Perus rivi-ilmoitus on maksuton 2 kk. Tiedot ilmoitetaan alla olevalla kaavakkeella

Halutessasi voit saada kahdella kuvalla koirasta/pennusta varustetun maksullisen ilmoituksen. Ks kohta maksullinen ilmoitus.

Voit ilmoittaa koirastasi/pennustasi myös kirjeitse ko. rodun pentuvälittäjälle, tiedot ylempänä tällä sivulla.

Kun haluat poistaa aikuisen koirasi t. muun pennun ilmoituksen, käytä kaavakkeita:

Maksullinen koko sivun ilmoitus

Perus rivi-ilmoituksen lisäksi ”Lisätietoja” -linkin alle. Sis. 1-2 kuvaa sekä oman sivun ko. pentueelle/koiralle/pennulle.

Koko sivun ilmoituksen aloitusmaksu (ensimmäiset 2 kk, aika alkaa siitä kun ilmoitus päivitetään sivuille) on
9 EUR ja jatko 4 EUR / 1 kk, maksu pankkitilille Nordea FI52 1146 3000 8749 89 .

Täytä ko. nettikaavake (linkit yllä) sekä lähetä tosite maksusta ja 2 haluamaasi kuvaa os. webmaster (at) springerspanielit.com

- Jos myöhemmin haluat jatkaa kuukaudella ja/tai muuttaa välitysilmoitusta, maksa em. tilille 4 EUR  ja lähetä tosite maksusta ja välityslomake muutoksineen em. tavalla.

 


 

Springerspanielit ry ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Jos ilmoituksessa esiintyy selvästi virheellistä tietoa, ilmoitus poistetaan näiltä sivuilta välittömästi ja ilmoitusmaksua ei palauteta.